Winkelwagen

Gratis verzending boven € 75,00

Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden!
Klantenservice

Ruilen en retourneren

Zijn de producten toch niet helemaal zoals je verwacht had? Geen probleem. Je kan je bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren, en dan storten wij het geld inclusief verzendkosten terug. Stuur je een deel van je bestelling terug? Dan worden de verzendkosten niet teruggestort. Let op: Als je een voordeelpakket hebt aangeschaft, dan kun je geen losse onderdelen van dit pakket retourneren. Verwacht je niet alle onderdelen van een pakket nodig te hebben? Dan kun je de gewenste producten beter als losse artikelen aankopen.

Producten retour

Let wel op dat wij alleen basis-wit of ready-mixed verf kunnen terugnemen: andere kleuren worden speciaal voor jouw bestelling gemengd, en kunnen niet retour gestuurd worden. Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan Wit of Transparant zijn speciaal voor jou gemengde verven, beitsen of lakken. Dit geldt ook voor producten met een veelvoorkomende kleurnaam zoals RAL 9010 of RAL 9001.

Retourprocedure

Om een (deel van) je bestelling te retourneren volg je de volgende stappen:

  1. Meld je retour bij ons aan door naar ‘Bestellingen’ in jouw account te gaan. Selecteer hier de producten die je retour wil sturen. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
  2. Wij nemen je retourverzoek in behandeling. Het kan zijn dat we je aanvullende berichten sturen. Hiervan krijg je een e-mail notificatie.
  3. Als je retourverzoek geaccepteerd wordt, dan sturen we je een retourformulier. Dit retourformulier vul je in en stuur je mee met je bestelling. Heb je van ons een retourlabel ontvangen? Plak dit dan op de buitenkant van de doos.
  4. Verzend het pakket binnen 14 dagen naar het vermelde adres op het retourformulier via PostNL of een verzendpartij van jouw keuze. Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt en bewaar je verzendbewijs tot de retour is verwerkt. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
  5. Is je retour in goede orde ontvangen? Dan storten wij het verschuldigde aankoopbedrag binnen 5-7 werkdagen dagen terug via de betaalmethode die bij het bestellen is gebruikt. Let op: als een product beschadigd raakt tijdens het retourneren kan een waardevermindering in rekening wordt gebracht. Zorg er dus voor dat je het product goed inpakt, bij voorkeur in de originele doos.

Let op: bestellingen die zonder aanmelding worden geretourneerd naar ons magazijn kunnen niet in behandeling worden genomen.

Gratis verzending

Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden. Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Weekendlevering mogelijk!

Klantenservice

We helpen je graag met onze expertise als je een vraag hebt. Stel hem via het contactformulier of stuur ons een email.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Neem wel even van tevoren contact met ons op.

Kies je kleur

Populaire kleuren

Of selecteer een kleur

Selecteer hier de gewenste kleur voor jouw verf. Kleuren op je beeldscherm zijn ter inspiratie, alleen officiële kleurstalen zijn kleurecht.

Selecteer kleur