Winkelwagen

Gratis verzending boven € 75,00

Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden!
Klantenservice

Hoe gaan wij om met garantie?

Garantie

Wij doen ons uiterste best om onze producten in goede conditie aan te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens het transport, of dat er iets onverwachts plaatsvindt waardoor je niet tevreden bent met je bestelling. Is dit het geval? Neem dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee maanden na levering contact met ons op om de situatie te bespreken. Indien we een gebrek constateren wat binnen onze garantiebepalingen valt, zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachtenbeleid

We hopen het niet, maar het kan voorkomen dat je een klacht hebt over onze dienstverlening. In dat geval vragen wij je contact op te nemen. Indien je er niet met ons uitkomt kun je daaropvolgend een klacht indienen bij de Nederlandse geschillencommissie.

Gratis verzending

Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden. Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Weekendlevering mogelijk!

Klantenservice

We helpen je graag met onze expertise als je een vraag hebt. Stel hem via het contactformulier of stuur ons een email.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Neem wel even van tevoren contact met ons op.

Kies je kleur

Populaire kleuren

Of selecteer een kleur

Selecteer hier de gewenste kleur voor jouw verf. Kleuren op je beeldscherm zijn ter inspiratie, alleen officiële kleurstalen zijn kleurecht.

Selecteer kleur