Winkelwagen

Gratis verzending boven € 75,00

Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden!
Specialist in professionele verf en behang

Over ikwilrenovlies.com

Ikwilrenovlies.com levert goede kwaliteit renovlies en toebehoren aan consumenten en bedrijven.

Met gecombineerd ruim 30 jaar ervaring in de verf- en behangwereld hebben we ervaring met veel verschillende merken. Door de jaren heen viel het ons op dat er steeds meer nieuwe producten op de markt kwamen. Het verschil met bestaande producten? Een mooier marketingverhaal en bijbehorend prijskaartje.

Het is moeilijk om daar doorheen te prikken, zeker als je die professionele ervaring niet hebt. Daarom hebben we ervoor gekozen om een gespecialiseerd assortiment te bieden. We zijn dus geen bouwmarkt met talloze merken, maar verkopen alleen producten waarvan we vinden dat ze ècht goed zijn, een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben of daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren. Dat betekent ook dat we veel kennis in huis hebben als het aankomt op vragen over deze producten.

Omdat we ons assortiment bewust klein houden, kunnen we groot inkopen. De korting die wij hierbij van leveranciers krijgen berekenen we door. Je kan de hardlopers uit ons assortiment dus voordelig aanschaffen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via info@ikwilrenovlies.com.

Gratis verzending

Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden. Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Weekendlevering mogelijk!

Klantenservice

We helpen je graag met onze expertise als je een vraag hebt. Stel hem via het contactformulier of stuur ons een email.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Neem wel even van tevoren contact met ons op.

Kies je kleur

Populaire kleuren

Of selecteer een kleur

Selecteer hier de gewenste kleur voor jouw verf. Kleuren op je beeldscherm zijn ter inspiratie, alleen officiële kleurstalen zijn kleurecht.

Selecteer kleur