Winkelwagen

Gratis verzending boven € 75,00

Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden!

Renovlies: glad en mat

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een alternatief voor stucen. Ze hebben geen zin in wandjes die erg vochtig zijn geworden en dat maandenlang kunnen blijven. Vaak moeten ze zelfs een dure stukadoor inhuren die zwaar werk verricht – en vind er maar eens eentje in deze tijden!

Renovlies is een erg goed alternatief. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbouwwoningen, daar kunnen de muren nog scheurtjes vertonen. Bij stucwerk is dat zichtbaar, en bij renovlies niet. Daar blijft het doorgaans onder de oppervlakte. Eindresultaat? Een mooie, gladde muur zonder al te veel gedoe.

Vaak kiest men voor glad Renovlies dat al is voorgeschilderd. We raden je aan om hier altijd nog overheen te schilderen. Zo evenaar je het stucwerk met de voordelen van Renovlies behang. Vaak is één laag van een goed dekkende muurverf al genoeg.

De voordelen van Renovlies op een rij

  • Het is goedkoper dan stucwerk
  • Het is eenvoudiger aan te brengen, dus makkelijker zelf te doen
  • Bij nieuwbouwwoningen minder snel scheurtjes aan de oppervlakte
  • Minder schade aan de muur bij een hamertik dan bij stucwerk
  • Een minder vochtig huis
  • Er kan ecologisch renovlies gebruikt worden. Het is hergebruikt en daardoor duurzamer, zeker in combinatie met duurzame verf zoals Graphenstone.
  • Je kan het simpel zelf aanbrengen

Glad renovlies

Renovlies: glad en mat?

Bij renovlies gaat men voor een glad en mat eindresultaat. Dus een gladde renovlies, waar met matte verf overheen geschilderd wordt – een kind kan de was doen. Het is wel handig om dan nog voorstrijk te gebruiken, zodat je muur gelijkmatig zuigt en er dus geen opgedroogde lijmplekken (en luchtbellen) ontstaan tijdens het behangen.

De lijm is er in poedervorm en in emmers. Als je het aan ons vraagt heeft poedervorm de voorkeur: het is klein, vorstbestendig en lang te bewaren. Bovendien werkt het even goed als de kant-en-klare emmers, en scheelt het je een hoop kilo’s sjouwen. Het hoeft alleen maar even te worden gemengd. 

Pakket renovlies

Bekijk onze pakketten, waar we alles wat je nodig hebt al voor je hebben geselecteerd. Er zijn kant-en-klare pakketten inclusief muurverf en/of voorstrijk en fixeermiddel, maar ook budgetpakketten als je enkel wat renovlies en lijm nodig hebt. Voor ieder wat wils!

Gratis verzending

Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden. Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Weekendlevering mogelijk!

Klantenservice

We helpen je graag met onze expertise als je een vraag hebt. Stel hem via het contactformulier of stuur ons een email.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Neem wel even van tevoren contact met ons op.

Kies je kleur

Populaire kleuren

Of selecteer een kleur

Selecteer hier de gewenste kleur voor jouw verf. Kleuren op je beeldscherm zijn ter inspiratie, alleen officiële kleurstalen zijn kleurecht.

Selecteer kleur