Winkelwagen

Gratis verzending boven € 75,00

Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden!
Merken

Merken van ikwilrenovlies.com

Relius

Relius is een professioneel verfmerk wat zijn oorsprong vindt in Duitsland. Het is een opkomende favoriet bij Nederlandse schilders vanwege de goede kwaliteit en dekking en gespecialiseerde producten.

Relius staat met name bekend om hun Clean Coat reinigbare muurverf, die in ziekenhuizen wordt gebruikt en inmiddels ook speciaal voor consumenten verkrijgbaar is in een matte finish.

Graphenstone ecologische verf logo

Graphenstone

Graphenstone heeft zich sinds 2009 volledig gericht op het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke verven en afwerkingen. Daarvoor maken zij gebruik van grafeen en kalk als verfbasis, wat deze verven biologisch-circulair maakt.

Producten van Graphenstone zijn gecertificeerd met enkele van de hoogst haalbare milieucertificaten, waaronder WELL, BREEAM en LEED, en Cradle to Cradle Gold.

Renovlies Plus

Renovlies Plus is een jong merk wat zich richt op het ontwikkelen van extra glad Renovlies.

Het behang van Renovlies Plus is nabehandeld voor opstaande vezels, waardoor dit behang nog gladder en strakker oogt dan traditionele renovliezen. Het is een uitstekend alternatief voor stucwerk en bovendien een stuk gemakkelijker te verwerken.

Anza

Anza is leidend op het gebied van schildersmaterialen en toebehoren zoals kwasten en rollers. Dit van oorsprong Zweedse bedrijf is inmiddels marktleider in Scandinavië. Wij bieden een selectie van ANZA non-paint artikelen aan, waaronder de uitstekende MicMex rollers. Ook voeren we de vijfdelige Anza ELON muurverfset.

Ekotex

Ekotex is een van de meest bekende merken als het op renovlies en glasweefselbehang aankomt. Met 9 verschillende lijnen behang in diverse afwerkingen is er voor elke situatie een passend behang: van glad tot getextureerd, en van geluidsdempend tot luchtzuiverend. Ook hebben ze Ekotex Sprint ontwikkeld, een lijn met een voorgeprinte lijmlaag die met water geactiveerd wordt. Handig voor als je veel meters moet maken!

Olfa

Het Japanse Olfa is de originele maker van de rotary cutter. Zij ontwikkelen scherpe messen die moeiteloos door papier en behang snijden. Daarom bieden wij de scherpe Olfa afbreekmessen aan om het verwerken van renovlies of glasweefselbehang nog simpeler te maken.

Gratis verzending

Bestellingen boven 75 euro worden gratis verzonden. Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden. Weekendlevering mogelijk!

Klantenservice

We helpen je graag met onze expertise als je een vraag hebt. Stel hem via het contactformulier of stuur ons een email.

Retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Neem wel even van tevoren contact met ons op.

Kies je kleur

Populaire kleuren

Of selecteer een kleur

Selecteer hier de gewenste kleur voor jouw verf. Kleuren op je beeldscherm zijn ter inspiratie, alleen officiële kleurstalen zijn kleurecht.

Selecteer kleur