Renovlies: de oplossing voor glad en mat

Stucen is ingewikkeld en vraagt mankracht. Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een alternatief. Ze hebben weinig interesse in muren waar het water nog op zit en dat ook maanden zo blijft. Ook moet er dan een stukadoor ingehuurd worden die het pittige werk oplost. Het is niet makkelijk om er zo eentje te vinden. Renovlies is dan wat je nodig hebt. Een voorbeeld waar het goed werkt is nieuwbouwwoningen. De muren hebben dan soms nog scheurtjes, en na het stucen is dat nog zichtbaar. Bij renovlies heb je daar geen last van. Meestal blijft het daar verborgen. Dan blijft het resultaat waar je op hoopt ook mooier.

We adviseren je overigens om altijd over Renovlies heen te schilderen. Ook als je kiest voor glad Renovlies, dat al is voorgeschilderd. Op deze manier is het net zoals het stucwerk, maar heb je de voordelen van Renovlies behang erbij.

Waarom Renovlies de beste keuze is

  • Het kost minder dan stucwerk
  • Het is makkelijker aan te brengen, dus eenvoudiger zelf te doen
  • Bij nieuwbouwwoningen zie je minder snel scheurtjes in de muur
  • Minder schade aan de muur bij een tik van een hamer dan bij stucwerk
  • Het huis is minder vochtig
  • Het is hergebruikt spul, dus duurzamer
  • Blije klanten

Kiezen tussen mat en glad Renovlies

De combinatie bij Renovlies doet het hem. Daarbij ga je namelijk voor een mat en glad resultaat. Voorstrijk blijft dan nog steeds goed om eerst te gebruiken. De lijm kun je bestellen in emmers, maar ook in poedervorm. Die laatste, poedervorm, raden wij wel aan. Het is namelijk makkelijker te vervoeren. Het werkt allebei erg goed.

Wil je mooie kleuren aanbrengen op je muur? Dan is behang jouw grote vriend. Op deze manier kun je alles snel en zorgvuldig uitvoeren en aanbrengen.

Pakket renovlies

Neem hier eens een kijkje. In onze pakketten hebben we alles wat je nodig hebt al geselecteerd.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd